Middagactiviteiten

Onze middagpauze duurt een uur en tien minuten. Voldoende tijd dus voor een activiteit: de boog kan immers niet altijd gespannen staan. Ook hier kunnen leerlingen hun eigen talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Enkele voorbeelden:

  • Schooltoneel

Wij organiseren ieder jaar een schooltoneel. Iedereen die wil meedoen is welkom. Je hebt geen ervaring nodig want in september en oktober worden er buiten het curriculum dramalessen gegeven om al eens te proeven. Smaakt dat naar meer?

Dan kan je je in november inschrijven om deel te nemen aan het schooltoneel.

Het einddoel is een uitstekende voorstelling in mei. Benieuwd naar de vorige toneelstukken? Bekijk op onze facebookpagina de foto's.

  • Schaaklessen

Onder begeleiding kun je schaaklessen volgen op school. Je speelt een spelletje schaak tegen een medeleerling. Ook beginners zijn van harte welkom.

  • Typlessen

Wil je graag blind leren typen? Dan kan je dit tijdens de middag inoefenen onder begeleiding van een leerkracht. Na deze lessenreeks kent het toetsenbord geen geheimen meer voor jou.

  • Vrije activiteiten

Je kan vrij kiezen uit volgende algemene activiteiten: tafelvoetballen, gezelschapsspelletjes spelen, een boek lezen in de schoolbibliotheek, voetballen of gewoon even bijpraten op onze groene speelplaats.